PAUL

PAUL

Gastronomie

PAUL je oblíbená síť francouzských pekařství s dlouhou tradicí, která sahá až do roku 1889. Původní pekařství založila v severní Francii rodina Holderů, jejíž potomci stále stojí v jeho čele. PAUL dnes nabízí autentické francouzské pekařské a cukrářské výrobky po celém světě. Do České republiky vstoupil PAUL v roce 2008 a rychle si získal popularitu díky kvalitnímu pečivu, tradičním recepturám a důrazu na čerstvé suroviny. Dnes je v Praze přes 20 poboček.

Sortiment PAUL zahrnuje čerstvé bagety, croissanty, tradiční francouzské dezerty, ale i širokou nabídku sendvičů a salátů. Nesmí chybět ani oblíbené křehké makronky, populární právě díky pekařství PAUL. Sortiment je obohacen o sezonní nabídky a speciality.

PAUL nabízí ve většině poboček posezení s neopakovatelnou a autentickou atmosférou, kde si zákazníci mohou vychutnat své oblíbené pečivo spolu s kvalitní kávou. Tento koncept si oblíbili místní i turisté, kteří v PAUL hledají autentický zážitek z francouzského pekařství přímo v srdci Prahy.